Plasi sherri në publik: Ishi dhe partneri i Nicki Minaj zihen për reperen (VIDEO)

Në një dyqan në Hollywood-in perëndimor ka plasur sherri! Reperja e njohur Nicki Minaj dhe partneri i saj, Kenneth Parker janë hasur me ish-in e reperes, Meek Mill dhe kaq është dashur për t’u zënë.

“Tmz” ka publikuar një video të shërrit mes tyre dhe po bën xhiron e rrjetit. Parker de Mill kanë filluar të zihen njëri me tjetrin ndërkohë që Nicki i është kthyer ish partnerit duke i bërtitur. Arsyeja e kësaj përplasjeje mendohet të ketë qenë reperja. Më pas Mill është nxjerrë jashtë nga punonjësit e sigurisë.


Shtuar 26.01.2020 12:05