Miq të vjetër, “Syhan” dhe “Sarp” bashkohen për një serial të ri

Dy aktorët Tuba Buyukustun dhe Çagatay Ulusoy janë shumë të njohur për publikun falë roleve të tyre në telenovela.

Përmendim këtu rolin e Tubës si “Syhan” dhe rolin e Çagatay-it si “Sarp”. Të dy aktorët janë miq të vjetër, janë parë shpesh pranë njëri-tjetrit të ftuar në evente, por së fundmi ata edhe do të luajnë së bashku.

“Call my agent” është një serial i ri që po përgatitet në Turqi dhe kastit i janë bashkuar edhe Tuba Buyukustun me Çagatay Ulusoy. Nuk dihen ende rolet që do të kenë dy aktorët shumë të vlerësuar turk, por fansat po presin me padurim t’i shohin në ekran.

Si Tuba, edhe Çagatay janë dy aktorë shumë të komentuar në mediat turke dhe me një sukses të madh si pjesë e kinematografisë.


Shtuar 11.07.2020 11:23