Me vetulla të holla, vajzat e famshme shqiptare dukeshin totalisht ndryshe (FOTO LAJM)

Vetullat vendosin standarde bukurie dhe kanë një ndikim shumë të madh në estetikën e njerëzve.

Ndikojnë shumë tek pamja e njeriut dhe ato mund të bëjnë atë të duket më bukur apo më shëmtuar.

Ato duhet të mbahen në mënyrë natyrale duke i lënë të plota dhe të trasha. Kjo lloj forme kërkon me pak mirëmbajtje dhe i jep më shumë forcë shikimit.

Kjo prirje po perfshin botën dhe eshte një stil mjaft popullor.

Shume te famshem duken aq mirë sa është e vështire te imagjinohet se ata mund te kishin një formë vetullash tjeter.

Pergjate viteve trendet ndryshojnë dhe vetullat e holla në vitet 1990 ishin shumë të zakonshme.

I imagjinoni dot Vip-at me vetulla të holla si ato të viteve 1990?

Me lart shikoni se si duken disa prej tyre.


Shtuar 13.07.2020 08:50