I fiksuar pas jetës së luksit, kush është princi i këtij ishulli të fshehtë (FOTO LAJM)

Vendi i vogël i Bruneit, i fshehur në ishullin e Borneos, dëgjohet shumë pak nëpër botë. Por ajo që dinë të gjithë, është që princi i këtij ishulli nuk ka turp ta tregojë me mburrje pasurinë e tij.

Princi 26 vjeçar, Madhëria e Tij Princ Abdul Matin, ka 733.000 ndjekës në Instagram që shohin se çfarë luksesh zgjedh ai për të shijuar jetën.

Babai i tij, sulltani Hassanal Bolkiah, ka 5 djem dhe 7 vajza, si dhe një pasuri prej 20 miliardë dollarësh.

Princi që në Instagram njihet thjesht me emrin Matten, pëlqen të luajë polo, të udhëtojë me avionë privatë, të pushojë në plazhet e ngrohta e të bëjë foto me kafshët e egra.


Shtuar 8.07.2020 12:39