Gjithmonë me vajza s*eksi dhe festa të çmendura, Dan Bilzerian ka një super ofertë (FOTO LAJM)

Dan Bilzerian njihet si mbreti i Instagramit për shkak të jetës së tij luksoze, ku shoqërohet vazhdimisht me dhjetëra femra.

Ai publikon herë pas here sekuenca nga “çmenduritë” e tij, me vajzat e haremit. Së fundmi ai po shkruan një autobiografi.

Ai ka ftuar komentuesit të japin ide për titullin e librit dhe fituesi do marrë 5 mijë dollarë.

“Sapo përfundova së shkruari autobiografinë. Jap 5 mijë dollarë për titullin më të mirë të librit në komente”, shkruan ai.


Shtuar 9.06.2020 10:41