Fëmijët duhen mbrojtur nga përrallat, mesazhet e rrezikshme që vin prej tyre (FOTO LAJM)

Përrallat dhe kukullat janë ndonjëherë mënyra më e mirë për të argëtuar fëmijët dhe ndoshta për të mbushur kohën e tyre të lirë.

Por jo rrallë herë ka rezultuar se fabulat e përrallave të famshme janë të kuptueshme vetëm nga të rriturit ose në raste të tjera nuk kanë një mësim edukues për fëmijën tuaj.

Në fotogalerinë e mësipërme do të gjeni mesazhet e rrezikshme që vin nga këto përralla./albeu.com/


Shtuar 10.06.2020 18:19