Beqare prej kohësh, Alesia Bami tregon kushtet për të qënë i dashuri i saj (FOTO LAJM)

Alesia Bami është single për një kohë të gjatë dhe nëse plotësoni karakteristikat e saj, mund të jeni i dashuri.

Moderatorja simpatike i ka vënë vulën beqarisë duke deklaruar në intervistën e fundit, se është single dhe shkak për këtë janë pretendimet e larta që ka për meshkujt rreth saj.

“Që jam single jam dhe kjo punë ka marrë fund (qesh),”- tha ajo dhe pretendoi se ka mbetur vetëm, për shkak se ka shumë pretendime për meshkujt.

Më tej renditi disa nga karakteristikat që një mashkull duhet të ketë për ti fituar zemrën.

“Kam shumë pak kandidatë (modestia)”.

“Ndaj kam ngelur single se kam pretendime. Janë shumë pretendime, shumë gjëra”, shtoi Alesia Bami.

“Duhet të jetë i gjatë, simpatik, të ketë karakter shumë të fortë, i sinqertë, duhet të më vlerësojë dhe të më respektojë. nuk duhet të jetë i mërzitshëm.

Kam disa kohë single. Mbase vjen momenti që vijnë të gjitha bashkë. Pse bëni sikur kam ngel në derë,” – rrëfeu moderatorja.


Shtuar 22.09.2020 18:23