Arbana në pritje të fëmijës, flet për herë të parë Eduardi

Eduard Grishaj është partneri i moderatores së njohur Arbana Osmani.

Çifti para disa ditësh zbuloi se janë në një pritje të ëmbël dhe shumë shpejt do të bëhen prindër.

Në një moment Edi Manushi, u shkëput nga sporti dhe pyeti regjisorin se çfarë plani ka për fëmijën, nëse është djalë ose vajzë. Nëse do të jetë vajzë, Eduardi dëshiron që të bëhet regjizore, njësoj si ai.

Ndërsa nëse është djalë, ai do të kishte dëshirë të bëhej futbollist.


Shtuar 10.05.2020 17:33