Aktorja e preferuar e “La casa de papel” drejt martesës? Tokyo flet për të dashurin (FOTO LAJM)

Që nga viti 2016, Ursula Corberó, Tokyo e La Casa de Papel, ka pasur dashuri të përsosur me aktorin Chino Darín.

Në një lidhje me aktorin Chino Darin për katër vjet, Ursula Cobero (La Casa de Papel) është më shumë se e lumtur. A planifikon të martohet me të? Të dy dashuritë nuk mund të ndahen më. Dhe më e pakta që mund të themi është se gjërat po bëhe vërtet serioze mes tyre!

Dy aktorët u takuan në serinë e serialit La Embajada, por pas katër vitesh lidhje, çifti nuk i shpëton pyetjes fatale: a do të përfundojnë ata të martuar?

Edhe nëse kjo kalon ditë të lumtura me të dashurin e saj, Chino Darin, brunja e bukur nuk dëshiron të fejohet me të tani për tani.

“Me Chino, ne jetojmë shumë mirë marrëdhëniet tona në distancë. Kur nuk jemi bashkë, bisedojmë me njëri-tjetrin përmes Skype. Jam shume e lumtur. Ai është më introverti nga të dy dhe unë jam më ekstroverte. “

“Pavarësisht gjithçkaje, ka shumë ndjenja midis nesh dhe ne duam t’i bëjmë gjërat së bashku. Por për momentin, nuk ka plane për t’u martuar ose për të pasur fëmijë”, thotë ajo.

Me pak fjalë, ajo nuk është absolutisht e gatshme të zyrtarizojë lidhjen e saj.


Shtuar 15.05.2020 07:39