Adrola dhe Capital T? E vërteta që qëndron pas fotos që trazoi rrjetin

Adrola Dushi dhe Capital T nuk janë në një lidhje.

Edhe pse ata postuan një foto sa për të trazuar ujërat, gjërat janë në fakt thjesht të lidhura me punën.

Fotoja e tyre duket se është postuar me qëllim që të “trazojnë pak ujërat”, sepse po i njëjti burim thekson se “bëhet fjalë për një klip të ardhshëm”.

Kujtojmë se fotoja shkaktoi jo pak zhurmë dhe njerëzit u nxituan ta quajnë një çift të bukur.


Shtuar 23.07.2020 13:10