Zjarr në Shkup, digjen zyrat e Inspektoratit Shtetëror të Ministrisë së Ekologjisë

Sot rreth orës 07:10 minuta është denoncuar se në Sheshin “Filipi 2” në ndërtesën ku janë të vendosura disa institucione shtetërore përfshi edhe Inspektoratin shtetëror të Ministrisë për Mjedis dhe Planifikim Hapësinorë dhe Sekretariati për Çështje Evropiane nga shkaqe të panjohura deri tani, ka shpërthyer zjarr në katin e parë të ndërtesës i cili po përhapet edhe në katet e tjera të ndërtesës.

Kati i parë, gjegjësisht zyrat e Ministrisë së Ekologjisë janë djegur tërësisht. Ekipet e zjarrfikësve po punojnë në lokalizimin e zjarrit. Tani për tani nuk ka viktima, është shkaktuar vetëm dëm material.


Shtuar 9.09.2020 14:17