Publikohen dy përgjime të tjera nga biseda mes Mickoskin dhe Milevskit

Janë publikuar dy pjesë të reja nga biseda mes liderit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovskit dhe Zoran Milevski- Kiççeec në Youtube.

Duket qartë se bisedojnë për Sasho Mijallkovin dhe biznesmenin Orce Kamçev. Mickovski në bisedën e incizuar sqaron se po lufton i vetëm që ligji për prokurori publike të mos kalojë, sepse me këtë ligj zgjidhet statusi i PSP-së dhe nuk ndërpritet hetimi për rastin “Perandoria” ku të akuzuar janë Mijallkov dhe Kamçev.

Luftoj vetë që PSP të mos kalojë, automatikisht edhe lënda “Perandoria””,thotë Hristijan Mickoski- lider i VMRO DPMNE-së.

Rastin “Perandori” e nisi PSP. Por, pas aferës “Reket”, hetimi u ndërpre. Nga Prokuroria për krimin e organizuar dhe korrupsion sigurojnë që po hetohet.

Për shkak të koronavirusit, nuk janë thirrur në Prokurori dëshmitarët për këtë rast.


Shtuar 1.07.2020 16:02