Nuk u rikthyen në burg, lëshohet urdhër-arrest ndërkombëtar për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin

Duket se vendimi për të mos u kthyer në burg i ka kushtuar rëndë dy personave.

Ministria e Punëve të Brendshme ka lëshuar urdhër – arrest ndërkombëtar për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin, pasi këta dy të fundit të hënën nuk u kthyen në burgun e Shtipit, raporton Shenja.

Krasniqi duhet të mbajë edhe 3 vjet e 3 muaj burg, ndërsa Ramadani duhet të mbajë edhe 8 vjet dhe 7 muaj.


Shtuar 7.02.2020 12:08