MAQEDONI/ Qeveria merr vendime, këto janë masat e reja për gjithë vendin

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka sjellë masa të reja që do të vlejnë në tërë teritorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Kjo u theksua për INA nga sekretari shtetëror i Ministrisë për Sistem Politik dhe marrëdhënie ndëretnike.

Ai njoftoi për këto masa që hyjnë në fuqi nga dita e mërkurë.

Ndalesa e lëvizjes apo ora policore:

GJATË DITËVE TË JAVËS (E HËNË – E PREMTE)

Prej orës 16:00, deri në orën 05:00

Personat deri me 18 vjet prej ores 13:00 deri me ora 15:00 mund të lëvizin ditëve të javës

Per personat mbi 67 vjet prej ora 10:00 deri ne ora 12:00 mund të lëvizin ditëve të javës

GJATË FUNDJAVËS

Prej orës 16:00 të premten, deri të hënën në orën 05:00 për të gjithë qytetarët.

(INA)


Shtuar 6.04.2020 12:24