Kumanova në panik pas lajmit të karantinës, qytetaret janë jashtë për furnizim

Pas vendimit të qeverisë për karantinim të qytetit panik i madh në Kumanovë.

Qeveria vendosi masa të rrepta dhe të gjithë qytetarët dalin jashtë për t’u furnizuar me ushqim.

Probabiliteti është shumë I madh që virusi të shpërndahet në kaose të shkaktuar si kjo e Kumanovës.

Qytetarët janë në markete ku disa nuk respektojnë distancën, qarkullimi nga fshatrat është teper I lartë dhe se qytetarët gjenden jashtë pa masë dhe kujdesë.

I bëhet thirrje qytetarëve për vetedije dhe pa panik sepse pasojat mund të jenë shumë të medha.


Shtuar 3.04.2020 19:23