Koalicioni ASh-AA e nis fushatën nga Aleksandri i Madh dhe Shkupi 2014

Koalicioni ASH-AAA i cili sot u arrit dhe u nënshkrua nga lideri Ziadin Sela dhe Afrim Gashi për zgjedhjet e 12 Prillit nisi fushatën nga Aleksandri i Madh dhe Shkupi 2104.

Pas koalicionit disa simpatizues së bashku me liderët e tyre e nisën fushatën nga Shkupi 2014 ku vërshuan edhe nga Çarshia e Shkupit.

Ky koalicon për shumë analistë është quajtur koalicion i pazareve e jo i interesave shqiptare, pasi si koalicion është mes një partie të pushtetit dhe partie opozitare.

Ndryshe në dokumentin e marrëveshjes së bashkëpunimit shkruhet se të dy partitë do të bëjnë fushatë së bashku, do të kenë të njetjën moto për zgjedhje, do të përzgjedhin kandidatët për deputet së bashku, do të kenë shtabe të përbëashkëta dhe do të mbajnë tubime të dy liderët së bashku. /TS/


Shtuar 21.02.2020 19:29