Koalicionet parazgjedhore, flet Mickoski

Kreu i VMRO-DPMNE-së Hristijan Micvkoski u shpreh se subjekti që ai drejton i ka dyert e hapura për të gjitha partitë tjera politike të cilat kanë program zgjedhoj të ngjashëm me atë të partisë së tij, dhe që kanë dëshirë të bëhen pjesë e koalicionit parazgjedhor të udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja shkruan alsat.

“Mendoj se secila parti politike që ka program të ngjashëm me VMRO-DPMNE-në, ka vizion për të ardhmen e vendit të ngjashme me atë të VMRO-DPMNE-së, ndërsa edhe VMRO-DPMNE-ja ka program që është kompatibil me partnerin potencialë koalicionit është i mirëseardhur, pavarësisht se nga vjen, këtë e kemi thënë edhe më herët, e përsëris dhe tani”, deklaroi Hristijan Mickoski, kryetar i VMRO-DPMNE-së.


Shtuar 4.03.2020 13:54