Katër viktima dhe mbi 100 raste të reja, si lëvizën shifrat në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut informon se në 24 orët e fundit janë bërë 954 teste ku prej tyre 120 raste kanë rezultuar pozitiv.

Konkretisht, 64 janë nga Shkupi, Kumanova-4, Dibra-4, Shtip-2, Prilep-2, Tetovë-14, Struga-5, Manastir-3, Ohër-7, Gostivar-2, Makedonski Brod-1, Shën Nikollë-2, Kërçovë-5, Resnjë-5.

Gjithashtu, janë shënuar katër viktima nga Shkupi, të moshës: 51, 56, 58 dhe 67 vjeçare.

Ndërsa Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 123 pacientë të shëruar: Shkup-17, Kumanovë-92, Shtip-2, Prilep-1, Tetovë-4, Veles-1, Kërçovë-1, Resnjë-5.

Në total numri i përgjithshëm i të infektuarve me COVID-19 shkon në 6454, prej të cilëve 2598 janë shëruar, ndërsa 306 kanë vdekur. Për momentin 3550 raste janë aktive.


Shtuar 1.07.2020 14:16