Filipçe: Sot kemi 6 viktima dhe 54 pacientë të ri të infektuar me Kovid-19

“Sot kemi 6 pacientë të vdekur, 4 pacientë në Qendrën Klinike dhe 2 në spitalin 8 shtatori. Janë regjistruar 54 pacientë të ri. Për herë të parë kemi edhe një pacientë të infektuar në Kërçovë. Deri tani në total kanë ndërruar jetë 44 pacient, janë shëruar 98. Jemi duke rritur numrin e testimeve. Kemi edhe një të infektuar në Klinikën e fëmijëve”, tha Venko Filipçe, ministër i shëndetësisë.Filipçe njoftoi edhe për gjendjen shëndetësore të dy foshnjave të prekura ga Koronavirusi.

“Kemi 2 foshnja të diagnostikuar me Kovid-19, që të dyja janë në gjendje të mirë shëndetësore”, tha Filipçe.

Në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë ka përfunduar procedura për furnizim me aparate respiratpre të cilat pritet që të mbërrijnë së shpejti.


Shtuar 14.04.2020 14:59