Dy të infektuar me koronavirus, arratisen nga spitali i Shtipit

Dy pacientë, pasditën e sotme kanë thyer dritaret dhe janë arratisur nga spitali i Shtipit, të cilët kohë më parë ishin lajmëruar pas ardhjs nga Italia – tha ministri tknik i brendshëm Naqe Çulev.

Bëhet fjalë për burrë nga Vinica dhe partneren e tij , shtetase e Kroacisë, të cilë para disa ditësh janë kthyer nga Italia.

Burri ka pasur simptoma, ndërsa gruaja është nisur për në repartin infektiv në spitalin e Shtipit.

Atje, pacienti është bërë agresiv dhe që të dy kanë thyer xhamat dhe kanë ikur Më pas,personat janë gjetur në shtëpinë e tyre në Vinicë , ku sipas MPB-së, ekipet policore së bashku me ekspertë nga instituti i shëndetit publik tentojnë t’i kthejnë në spital.


Shtuar 28.02.2020 22:15