55 persona të arrestuar për shkak të shkeljes së rregullave të qeverisë në Maqedoni

Policia ka ndaluar 71 persona që nuk kanë respektuar orën policore gjatë 24 orëve të fundit. Policia arrestoi 55 persona dhe mori të dhënat për të tjerët, pas së cilës, do të merren masa të tjera.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Brendshme, në 24 orët e kaluara, për 32 persona u mor vendime për izolim dhe 47 persona të tjerë nënshkruan deklarata për vetë-izolim.

Punonjësit e policisë kryen inspektime të personat në izolim dhe vetë-izolim, por nuk u regjistrua asnjë person që nuk kishte respektuar masën për izolim dhe vetë-izolim.


Shtuar 26.04.2020 09:32