37 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në Maqedoni

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë regjistruar 37 raste të reja me COVID-19, ndërsa janë bërë plot 508 teste. Ndërkohë janë shëruar 11 pacientë dhe nuk ka pasur asnjë viktimë.

Rastet janë regjistruar në qytetet e mëposhtme:

Shkup 12

Kumanovë 8

Shtip 2

Prilep 2

Tetovë 7

Strugë 4

Ohër 2


Shtuar 24.05.2020 12:12