Zyrtarisht, në verë! Mësoni cilat janë ditët me fat të qeshorit dhe çfarë duhet të bëni

Zyrtarisht në verë! Sezoni i nxehtë ka mbërritur dhe tashmë, të gjithë shpresojmë se do të jetë një verë e bukur. Megjithatë, mirë është të dini se kur duhet filluar dieta (nëse keni vendosur ta nisni një ditë), kur është më mirë të priten flokët, të mbillni lulet, të lini duhanin apo edhe shumë aktivitete të tjera të cilat, nëse do t’i ndiqni sipas ditëve më të mira, me siguri do t’ju ecin mbarë. Lëvizjet e Hënës do t’ju orientojnë për të pasur një muaj të adhurueshëm.

Për të përcaktuar ditët më të mira të muajit, astrologët përcaktojnë lëvizjet e Hënës në 12 shenjat e Zodiakut. Marrëdhëniet planetare, gjithashtu merren në konsideratë në këtë rast. Kur pozicioni i tyre është në orbitën e duhur, edhe aktivitetet që do të kryeni do të jenë edhe më rezultative.

Data 1 qershor, 2020

Prit flokët, martohu

2 – 3 qershor

Mbill bimë, pemë

4 qershor

Nis një dietë nëse do të shtosh peshë

5 – 6 qershor

Organizo camping, drejto flokët

7 – 8 – 9 qershor

Lër duhanin, bëj një postim nga çdo aktivitet i ditës, planifiko një udhëtim me fëmijët.

10 – 11 qershor

Merrni një kafshë shtëpie

12 – 13 qershor

Lër duhanin, bëj depilim, përgatit turshi me perime e fruta etj.

14 – 15 qershor

Krasitni pemët ose pastrojini nga barërat e këqija, depilim

16 – 17 qershor

Lyej flokët

18 – 19 qershor

Nis një dietë nëse do të humbasësh kile, lyej flokët

20 – 21 qershor

Jepu fund projekteve të nisura

22 qershor

Nis një projekt të ri

23 – 24 qershor

Krasit bimët për të inkurajuar rritjen

25 – 26 qershor

Vizito dentistin

27 qershor

Nis një dietë nëse do të shtosh në peshë, vizito dentistin

28 – 29 qershor

Prit flokët për të inkurajuar rritjen

29 qershor

Prit flokët për të inkurajuar rritjen, martohu

30 qershor

Shëno planet për muajin tjetër


Shtuar 3.06.2020 07:56