Sipas formës së këmbëve, cila është veshja perfekte për secilën nga ju (FOTO LAJM)

Tendencat janë joshëse dhe disa prej nesh mund të joshen prej tyre edhe nëse nuk na përshtaten në masë.

Disa lloje veshjesh mund të prishin figurën tuaj dhe të tregojnë një anë më pak tërheqëse të këmbëve tuaja. Por shumica e tendencave mund të vazhdojnë të ndiqen nëse thjeshtë dëgjojmë këto këshilla të thjeshta.

Ne jemi kuriozë për të zbuluar se si të rregullojmë detaje të vogla, kështu që rrobat tona të tregojnë anën tonë më të mirë.

Këtu mund të gjeni disa këshilla që mund të jenë të dobishme edhe gjithashtu do të gjeni dhe një speciale në fund të artikullit.


Shtuar 7.07.2020 10:40