Shtatë minuta ushtrime në mëngjes për të humbur peshë (VIDEO)

Vetëm shtatë minuta ushtrime në mëngjes nevojiten që ju të djegni mjaftueshëm kalori dhe ta ndryshoni plotësisht trupin tuaj.

Studimi është bërë nga Universiteti McMaster, ku është dëshmuar se nga shtatë minuta ushtrime, ju mund të djegni dhjamin më shpejt, të maksimizoni konsumimin e kalorive të duhura, të trajnoni muskujt në tërë trupin dhe të rritni kujdesin ndaj sulmeve në zemër.

Shikoni videon më poshtë dhe filloni të ushtroni. Nuk është asnjëherë më lehtë për të hequr dhjamin e padëshiruar nga trupi juaj.


Shtuar 27.04.2020 06:38