Pse dhe si duhet ta pastrojmë gjuhën për të shpëtuar nga problemet me shëndetin

Nuk janë vetëm dhëmbët tuaj, por edhe gjuha që kërkon një trajtim të veçantë. Shkencëtarët thonë se pastrimi i saj rregullisht mund të zvogëlojë ndërtimin e pllakave dhe probleme të tjera të shëndetit oral.

Si të kujdeseni për të:

Pastruesit e gjuhës janë më efektivë se furçat e dhëmbëve.

Zgjidhni një furçë dhëmbësh të butë për gjuhën tuaj.

Pastroni gjuhën tuaj sa herë që lani dhëmbët.

Furça duhet përpara dhe prapa përgjatë gjuhës suaj.


Shtuar 4.05.2020 10:12