Pika e tyre e fortë, 2 shenjat e horoskopit që “vdesin” për thashetheme

Gaforrja

Mund të duken të paqta, të qeta, sikur dhe një mize kanë frikë t’i bëjnë keq. Por Gaforret janë thashethemexhie. Nëse një Gaforre bën thashetheme me ju, e sigurt që bën thashetheme edhe për ju. Janë dëgjues të mirë, por sapo të largohet nga ju, biseda e rradhës që do të bëjë me të tjerët do të jenë problemet tuaja.

Binjakët

Janë shenja e komunikimit, ndaj nuk u vëmë faj atyre, por juve që shkoni dhe u thoni një sekret Binjakëve. Nuk e bëjnë nga dashakeqësia, por flasin aq shumë saqë nuk i filtrojnë informacionet që japin.


Shtuar 24.08.2020 08:30