Mund të blini vetëm 3 gjëra këtë verë dhe të dukeni yll (FOTO LAJM)

Do të ndiheni të lirë, komod, klas dhe të veshur mirë. Duke e ditur që edhe blerjet mund të jenë të kufizuara këtë vit, përqëndrohuni në tre elementë kryesorë veshjesh:

1. një palë pantallona të gjata/shkurtra lino

2.Një fustan si mw lart

3.Një këmishë që kombinohet me gjënë e parë që të kalon para syve

Për më tepër, kujtoni që ky material nuk njeh trende dhe as kohë. Do t’i keni për shumë gjatë në garderobë, prandaj shpezimi ja vlen.


Shtuar 10.06.2020 15:57