Kombinime vjeshte që do të doni t’i kopjoni menjëherë (FOTO LAJM)

Veshjet e vjeshtës duan pak planifikim, por para se të rifreskoni garderobën apo të bëni blerje të reja, merrni pak kohë dhe shihni ç’kombinime mund të sajoni me çfarë keni.

Investoni në gjëra bazike, si pardesy, xhaketa lëkure/xhinsi, apo xhinse dhe këpucë. Si fillim frymëzohuni nga kombinimet më lart.


Shtuar 28.09.2020 12:39