Gabimet që bëni më shpesh kur lani dhëmbët me furçë (FOTO LAJM)

Shëndeti i tyre është gjithashtu një tregues i shëndetit tuaj fizik, duke qenë po aq delikate sa organet e tjera jetësore në trupin tuaj.

Nga indet e forta që përbëjnë dhëmbët, smalti është më delikat; në pjesën e jashtme të dhëmbëve, i mungojnë qelizat e gjalla, dhe çdo dëmtim si rezultat i zgavrave (prishja e dhëmbëve) është i pakthyeshëm.


Shtuar 11.09.2020 14:23