Filmat komedi ndër vite me aktorët më të njohur që nuk duhet t’i humbisni

Filmat janë mënyra më e mirë për të ngritur disponimin, por ndonjëherë është e vështirë të zgjedhni një – na ka ndodhur të gjithëve sa që edhe heqim dorë.

Prandaj, këtu gjeni një listë me filmat më të mirë komedi, si dhe me aktorët më të dashur për ju.

Macgurber (2010)

Sister (2015)

Borat (2007)

Men in Black (1997)

The trueman show (1997)

Back to the Future 1985

Meet the Parents (2000)

Bad Santa (2003)

Pitch Perfect (2012)

Coming to America (1988)

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Baywatch (2017)


Shtuar 27.03.2020 13:35