Çizme edhe për në pranverë, 4 mënyra si të shkëlqeni (FOTO LAJM)

Çizmet janë një element i domosdoshëm i stinës së ftohtë, por stilistët këtë vit i kanë cilësuar si një ‘must’ edhe për stinën e pranverës.

Ato do të vazhdojnë të jenë protagoniste të koleksioneve të pranverës dhe në këtë artikull do t’ju tregojmë 5 mënyra për t’i kombinuar.


Shtuar 1.03.2020 11:00