Çfarë ka përzgjedhur Netflix për gjithë të dashuruarit, këo janë 14 filmat më të bukur romantikë

Ekzistojnë dy lloje njerëzish për Shën Valentin, ata që duan të kalojnë ditën duke parë filma romantikë dhe ata, të cilët shikojnë filma ku çiftet ndahen apo ku dashuria paraqitet si mashtrim.

Dhe grupi i parë i njerëzve ka një mori komedish dhe dramash romantike për të parë më 14 shkurt që do transmetohen në Netflix.

Filmat më të mirë romantikë në Netflix për këtë Shën Valentin:

1. About Time

2. Always Be My Maybe

3. Alex Strangelove

4. As Good as It Gets

5. Blue is the Warmest Color

6. God’s Own Country

7. Her

8. The Notebook

9. Obvious Child

10. She’s Gotta Have It

11. Someone Great

12. Strictly Ballroom

13. To All the Boys: P.S. I Still Love You

14. Up in the Air


Shtuar 14.02.2020 12:02