6 këshilla si të përballeni me stresin e shkaktuar nga COVID-19

Në këto ditë më shumë se kurrë është e rëndësishme të ruajmë qetësinë dhe t’i shpëtojmë sa mundemi stresit nga COVID-19.

Duke qenë se na është kërkuar që pjesën më të madhe të kohës (ose plotësisht) të qendrojmë në shtëpi, është e rëndësishme të mos harrojmë që të vazhdojmë të ruajmë një stil jetese të shëndetshme.

Kjo përfshin dietën e përshtatshme, gjumin e duhur dhe aktivitetin fizik.

Nëse s’doni të përfundoni me disa kile më shumë, atëherë bëni mirë t’i ndiqni siç duhet.


Shtuar 13.03.2020 11:45