Zgjidhje interesante e austriakeve, qe t’i shmangen karantinimit

Aeroporti i Vjenës tani u ofron udhëtarëve mundësinë që t’i nënshtrohen testimit molekular-biologjik COVID-19 (testi PCR).

Gjetjet e testit janë në dispozicion brenda një periudhe prej rreth tre orësh dhe secili udhëtar mund ta bëjë atë për 190 euro. Nëse rezultatet dalin negative personi i testuar nuk shkon fare në karantinë.

Testet PCR janë krijuar për të verifikuar ekzistencën e një infeksioni COVID-19. Rezultatet janë të vlefshme vetëm për kohën e tanishme. Për këtë arsye, mundësia e rënies së virusit në një kohë të mëvonshme nuk mund të përjashtohet.

SI është një provë e PCR KUFIZUAR?

Testi PCR implementohet shpejt dhe me lehtësi.

Mostrat për testet PCR merren nga thellësia e fytit ose hundës së një personi.

Oferta e testit është për të gjithë pasagjerët që vijnë në ose nisen nga Aeroporti i Vjenës, si dhe për këdo tjetër që është i interesuar.

Absolutlisht është e nevojshme të bëni një emërim paraprakisht në mënyrë që të shmangni kontaktin e ngushtë me klientët e tjerë kur i nënshtroheni një testi COVID-19.


Shtuar 5.05.2020 12:38