Vini re! Meshkujt e horoskopit që tradhëtojnë më shumë

Doni të dini se cilat janë shenjat zodiakale të burrave më pak besnikë në dashuri?

Lexoni më poshtë:

Shigjetari

Është një shenjë që e do aventurën dhe për fat të keq, shpesh nuk mendon për pasojat e veprimeve të veta. Pikërisht për këtë, bie shpesh në tundimin e tradhtisë.

Bricjapi

Bëhet fjalë për një karakter preciz dhe manipulator, që tradhton por vështirë se pikaset. Duke qenë një shenjë shumë e programuar, është e aftë të planifikojë një tradhti edhe në detajet më të vogla.

Dashi

Kjo është një shenjë instinktive, që i do aventurat dhe nuk arrin ta kontrollojë veten. E mira është që s’është shumë i zoti të fshehë tradhtitë.


Shtuar 13.07.2020 18:28