Unazë me diamant për 4 dollarë, këta njerëz blenë “mrekullira” me kaq pak (FOTO LAJM)

Rastësia, mbret i botës.

Pikërisht nga kjo shprehje kanë përfituar këta njerëz që janë gjendur në kohën, vendin dhe dyqanin e duhur.

Dikush ka blerë një fustan elegant vetëm për një dollarë, e një tjetër ka gjetur fotografinë me nënshkrimet e idhujve të tij vetëm për 2 dollarë.

E ju si do të ndiheshit nëse mbani në duar diçka që ju pëlqen shumë dhe për të keni paguar shumë pak? /albeu.com/


Shtuar 24.06.2020 10:39