Traditat më të çuditshme të dasmave në botë (FOTO LAJM)

Ka disa tradita martese apo festa beqarie dhe që janë të njohura dhe praktikuar gjerësisht në të gjithë botën.

Por, gjithashtu ka dhe disa rituale që i praktikojnë vetëm njerëzit e vendeve apo kulturave të veçanta.

Bright Side ka renditur disa tradita të çuditshme të dasmave nga disa vende të ndryshme të cilat i gjeni në fotogalerinë e mësipërme.


Shtuar 21.09.2020 12:19