Tetë karikatura ironike rreth botës moderne që mund të lënë “shije të hidhur” (FOTO LAJM)

Çdo ilustrim nga Davide Bonazzi tregon një histori që mund të bëjë që dikush të reflektojë mbi gjendjen e botës sot.

Punimet e tij krijuese janë në kërkesa të mëdha dhe kjo është arsyeja pse Davide punon me disa nga shtëpitë botuese më të mëdha në botë.

Ai gjithashtu ndan ilustrimet e tij në faqen e tij të internetit


Shtuar 1.07.2020 20:38