S’ka lidhje me plazhin, ky është trendi i fotove në Instagram që po bën namin (FOTO LAJM)

S’ka plazh? S’ka problem!

Çuditërisht fotot më të pëlqyera të kësaj vere nuk kanë aspak lidhje me pushime tropikale apo me rërë e dallgë në sfond.

Trendi i fotove që po bëjnë namin në Instagram këtë verë është më afër shtëpisë dhe shumë thjesht i realizueshëm.

Gjithçka që ju duhet është një batanije ose një çarçaf dhe pak bar.

Për t’jua bërë më të qartë, trendi i fundit i fotove është “pikniku i rremë” …kështu quhet, por ju mund ta realizoni vërtet një piknik dhe me atë rast të bëni edhe një foto për Instagramin tuaj.


Shtuar 26.08.2020 13:49