Sfidat për një foto perfekte në Instagram (FOTO LAJM)

Një modele ka publikuar fotografi qesharake të cilat ofrojnë një pamje të prapaskenave të nevojshme për realizimin e fotografive për në Twitter.

Vienna, e cila ka më shumë se 150,000 ndjekës në aplikacion, postoi një seri imazhesh në Twitter të cilat zbulojnë rezultatet finale pas shumë përpjekjeve dhe provave.

Ajo ka bërë një ballafaqim mes imazheve ‘të përsosura’ dhe imazheve të provës.


Shtuar 1.09.2020 10:22