Qeni më i vjetër në botë feston 20-vjetorin e saj

Augie goditi duke tejkaluar kështu jetëgjatësinë e 10-12 vjetëve të shumicës.

Shpëtimi i Goldheart Golden Retrievers në Tenesi, i cili më parë ndihmoi në rihapjen e Augie, ndau lajmin në faqen e tij në Facebook, duke shkruar: ‘Në 20 vjeç, ajo është gati sa dyfishi i jetëgjatësisë së pritshme.

PHoto of Augie the dog and three other golden retrievers

Ajo ka jetuar kaq gjatë kryesisht sepse ajo ka gjenetikë të shkëlqyeshme, por edhe pronari i saj, Jennifer, ka bërë një punë të shkëlqyeshme për t’u kujdesur për të dhe duke siguruar që ata të kenë një marrëdhënie të mirë me veterinarin e Augie.

Augie lindi në 24 Prill 2000. Ajo jeton me pronarët Jennifer dhe Steve Hetterscheidt në Oakland, California, dhe festoi 20 vjetorin me një tortë të veçantë, një flamur të madh.


Shtuar 24.06.2020 08:49