Preferoni më shumë këndin në shtëpi? Modelet më të bukura nga te cilat mund të zgjidhni (FOTO LAJM)

Dëshironi te blini një divan kënd për shtëpinë tuaj? Para se te vendosni te zgjidhni një model duhet te mendoni fillimisht për vendin ku do ta vendosni dhe përmasat e duhura.

Ndër opsionet qe mund te merrni ne konsiderate janë te shumta duke u nisur nga materiali, modeli, gjatësia, jastëkët, ngjyra dhe çdo detaj tjetër qe ju dëshironi për te zgjedhur modelin tuaj te preferuar te divanit kënd.

Gjithashtu para se te blini këndin duhet te merrni parasysh edhe pjesën tjetër te arredimit ne mënyrë qe te jene ne harmoni te plote me te gjithë arredimin e shtëpisë. Kështu ja disa nga modelet me te bukura te këndeve nga te cilët mund te merrni frymëzim dhe te zgjidhni divanin kënd te përshtatshëm për shijet tuaja.


Shtuar 8.02.2020 10:50