Momentet më të forta, si stërvitet elita e ushtrisë britanike (FOTO LAJM)

Fotografët e ushtrisë britanike kanë sjellë moment të forta nga stërvitja e trupave elitë të ushtrisë britanike.

Dhe për herë të parë në histori, është një grua, Corporate Rebecca Broën, 29 vjeç, një specialist e mjekësisë ushtarake që fiton kurorën e artë për fotot e saj.


Shtuar 23.01.2020 13:40