“Martohu me mua”, vajza propozon Putin në sy të të gjithë (VIDEO)

Gjatë një bisede me qytetarët e Ivanovos, presidenti rus Vladimir Putin morri një propozim për martesë nga prej vajze të atyshme. E gjitha ndodhi në rrugë.

“Martohu me mua, të lutem”, bërtiti vajza dhe kamerat regjistruan gjithçka.

Putin u përgjigj se oferta ishte interesante, dhe më vonë tha se Ivanovo gjithnjë ishte quajtur “qyteti i nusesve”, kështu që ai mrëkuptoi ofertën.


Shtuar 10.03.2020 09:13