Macja “Spooky” pa sy dhe qime është bërë yll i Instagramit me 80.000 fansa (FOTO LAJM)

Nuk është sekret që Instagrami është plot me fotografi të kafshëve shtëpiake të adhurueshme të njerëzve – nga qentë që duken sikur kanë dalë nga një film i Disneyt te kafshët që duken aq njerëzore sa është joreale.

Por një mace po bën bujë në aplikacionin e mediave sociale tani dhe jo për arsyet që mund të prisni.

Në @ jazzy.purs një mace e familjes me emrin Jasper ka grumbulluar mbi 80.000 ndjekës falë pamjes së tij mjaft të pazakontë.

Kotele unike është pa flokë dhe pa sy, që do të thotë se ai nuk ka sy ose qime.

Jasperi, ose Jazzy siç njihet gjithashtu, u adoptua nga pronari i tij Kelli kur ishte vetëm dy vjeç.

Në atë kohë ai dukej të ishte krejtësisht e shëndetshme, por ajo shpejt e kuptoi se nuk ishte kështu.


Shtuar 16.09.2020 11:31