Luftë e ashpër ndërmjet ketrit dhe qukapikut për një arrë (FOTO LAJM)

Një ketër është kapur duke i rezistuar luftës ndërmjet një qukapiku, i cili tentonte t’ia vjedhte arrat.

Fotografitë e betejës u shfaqën në internet, të cilët tregojnë një ketër të kuq me putrat e ngulura në një cung peme, teksa qukapiku tenton ta sulmojë atë nga ajri.

pyll në Johnsfield të Skocisë, hasi dyluftimin për një arrë.

Ndiqeni dyluftimin e dëshmuar vizualisht në fotografitë e mëposhtme.


Shtuar 3.09.2020 12:12