Foto unike që tregojnë se dimri i egër ka bukuri të rralla (FOTO LAJM)

Kur është verë dhe nxehtë, shpesh do të dëshironim të ndodheshim në situata të klimës së ftohtë, jo mbytëse, të jetueshme e të përballueshme për përditshmërinë tonë.

Problemi është se kur vjen dimri situata është e komplikuar dhe komplet e kundërta.

Në disa zona të botës ftohja mund të jetë me të vërtetë e pazakontë, e ngurtë dhe e padurueshme.

Kështu, nëse në njërën anë të globit një vuan nga valët e nxehtësisë, nga ana tjetër ne jemi dëshmitarë të situatave befasuese si ato që jemi gati t’ju tregojmë në fotot e mëposhtme.

Të shkrepura në Shtetet e Bashkuara, ku vitet e fundit e ftohta polare ka ndërlikuar vërtet jetën e shumë qytetarëve, duke krijuar skenarë të jashtëzakonshëm pa kursyer asgjë.

Mrekulloni para nesh me këto foto…për ngricat!


Shtuar 7.02.2020 14:36