Foto që po bëjnë xhiron e botës, majmuni i zgjat dorën njeriut për ta nxjerrë nga lumi (FOTO LAJM)

Majmuni, i cili jeton në një zonë pyjore të mbrojtur në Borneo, u pa duke u përkulur dhe duke i dhënë një dorën për ta ndihmuar njeriun që kishte qenë në lumin me baltë duke kërkuar gjarpërinjtë.

Fotografia u bë nga një fotograf nga Indonezia që quhej Anil Prabhakar, që po e shoqëronte shokun e tij në pyll, raporton “Daily Mail”.

Pasi që majmuni i madh ofroi ndihmë tek ky person, ai e refuzoi ndihmën e majmunit duke pasur frikë ti besoj.

Fotografi fillestarë e pyeti se pse e refuzoi ndihmën, ai u përgjigj duke thënë se është një kafshë e çuditshme dhe nuk i besohet duke mos ditur veprimet e majmunit më parë.


Shtuar 8.02.2020 12:59