Ekspertët e seksit kanë radhitur 8 gjëra që duhet t’i bëni në takimin e parë

Tetë gjërat që ju ndihmojn të jeni më me fat në takime:

Zakonisht takimet e para nuk janë të lehta sepse duhet të mendoni për veshjen dhe vendin e takimit. Akoma më të vështirë e bënë takimi me një person për her të parë, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Këtu janë tetë gjërat që ndihmojnë se si të silleni në takimet e para:

1.Mos harroni të jeni të sjellshëm ndaj kamarierave

Sjellja ndaj kamarierëve apo edhe personave tjerë është njëra na përshtypjet e mëdha në një takim.

2. Higjiena orale

Thjesht mendoni se nëse do të bëni një puthje dhe fryma juaj është e keqe, atëherë e keni filluar në mënyrë të gabuar.

3. Mos harroni të bëni pyetje

Tani është e rëndësishme të mos e shndërroni takimin në një intervistë, por të tregoni pak interes për stilin e njëri – tjetrit.

4. Mos fol për të

Sido që të bëni në një takim, sigurohuni që të mos ngacmoheni duke folur për të.

5. Mos komento se çfarë po ha

Kjo është një jo – jo definitiv. Gratë dëgjojnë komente për ato që hanë gjatë gjithë kohës dhe duke e bërë atë në takimin e parë nuk do ta bënë atë të ndjehet mirë për veten e saj.

6. Mos u tretni

Është normale të marrësh gjëra shumë në një takim për shkak të nervave, por thjeshtë ki kujdes që të mos harxhohesh.

7. Mos e teproni

Një një takim i parë është një mundësi për ju të dy të njiheni me njëri-tjetrin, kështu që ndoshta nuk është mirë të përmendni ish-të dashurën tuaj.

8. Mos lejoni që ajo të paguajë faturën

Natyrisht nëse një grua është pas jush për paratë tuaja, atëherë kjo nuk është mirë, por thjesht ofroni të paguani faturën për të treguar që jeni një zotëri.


Shtuar 18.01.2020 18:21